Arkas kan nu også tilbyde STÅLDØRE!

Efter Jyde Ports konkurs er der ligesom er opstået et ”hul” i markedet for en loyal leverandør af ståldøre til trælastkæderne.

Da vi har ansat et par dygtige medarbejdere med bl.a. kompetencer omkring ståldørsmarkedet, finder vi, at det er det rigtige tidspunkt at supplere vores trædørssortiment med ståldøre, så vi nu kan tilbyde såvel brandklassificerede og indbrudsklassificerede som u-klassificerede ståldøre.

Derfor har Arkas indgået en forhandlingsaftale med Assa Abloy Mercor Doors i Polen, som er en stor moderne ståldørsfabrik, der leverer til store dele af Europa. Deres produkter er testet og certificeret iht. de nye Europæiske normer og er derfor fremtidssikret til de normer, som skal gælde i alle EU-landene ved udgangen af 2019, hvor de nationale brandklasser udfases.

Udover ståldøre kan Arkas også tilbyde brandskydeporte, ligeledes produceret af Assa Abloy Mercor Doors.

Disse brandskydeporte er testet og certificeret iht. de nye europæiske brandkrav, og kan tilbydes med certificering i størrelser helt op til H 4500 x B 16000 mm. Brandskydeportene kan naturligvis tilbydes med indbygget flugtvejsdør, der har frit åbningsmål på 1000 x 2000 mm. Den indbyggede flugtvejsdør kan tilbydes UDEN bundstykke i portbladet, dvs. fri gennemkørsel for eksempelvis kørestolsbrugere. Brandskydeportens kraftige køreskinne og let glidende portblad er endvidere velegnet til eventuel åbne-lukke automatik.

Arkas tilbyder naturligvis montage af såvel brandskydeportene som evt. åbne-lukke automatik til disse og det foretages af nogle af Danmarks dygtigste montører!

Skrevet den: 01. september 2015

bubble