Arkas slår døren op til hele Danmark

Antallet af medarbejdere hos dørproducenten Arkas er fordoblet i år. Kundekredsen og omsætningen går samme vej Der bliver løbet stærkt i Rask Mølle i disse dage.

Michael Dommerbye blev ansat som ny direktør hos dørproducenten Arkas 1. juli, og han har siden haft travlt med at ansætte flere medarbejdere og byde nye kunder velkomne.

Det går virkelig den rigtige vej. Jeg kan mærke, at mange trælaster har fået øjnene op for os som en dygtig og loyal medspiller, siger Michael Dommerbye.

Den aktivitet har medført, at Arkas siden 1. april har fordoblet medarbejderstaben, som nu tæller 12 ansatte fordelt på produktion og salg.

Den hurtige vækst skyldes især en øget efterspørgsel på Arkas’ egne produkter, som blandt andet inkluderer døre, vippeporte og ledhejseporte i god, dansk kvalitet. Arkas oplever også et stigende salg af det øvrige sortiment, som takket være nye udenlandske leverandører er gjort komplet indenfor stålbranddøre og stålledhejseporte.

Hul i markedet giver travlhed

Mange af Arkas’ nye kunder stod pludselig uden leverandør af porte og døre, da Jyde Port lukkede i juni. De kunder har kunnet fortsætte samarbejdet med nogle af Jyde Ports dygtigste salgsmedarbejdere, som i dag tager telefonen hos Arkas. Under den tidligere ejer, Henning Jensen, fik Arkas’ produktionsapparat en voldsom opgradering, så virksomheden i dag let kan håndtere en tredobling af de nuværende ordrer.

Derfor er Arkas godt rustet til at dække hullet i markedet.

Vi vil gerne være den foretrukne samarbejdspartner på landsplan. Derfor har vi hele tiden i kikkerten, at vi skal kunne imødekomme efterspørgslen, og det kan vi uden tvivl i mange år fremover, forsikrer Michael Dommerbye.

Vil tredoble omsætningen

Michael Dommerbye har selv en fortid som salgsleder i Jyde Port. De seneste otte år har han arbejdet som salgschef for en anden leverandør af ledhejseporte. Han er glad for at have et erfarent hold bag sig i udviklingen af Arkas. · Vi har et klart mål om at tredoble omsætningen på egenproducerede produkter over de næste to år. Derfra skal vi udbygge i takt med væksten i samfundet. Vores samlede erfaring i branchen er meget vigtig i det arbejde, siger Michael Dommerbye. Det primære fokus i det nu veltrimmede Arkas er hurtig levering af døre og porte i markedets højeste kvalitet.

Michael Dommerbye ser en klar fordel i forretningsmodellen for landets trælaster og slutbrugerne af Arkas’ produkter.

Vores personale er topprofessionelt og har et godt samarbejde med trælasternes mange dygtige sælgere. Det gør det lettere for de lokale håndværkere at finde den optimale løsning for kunden, der i sidste ende skal have gavn af vores produkter, siger han.

Om Arkas

  • Blev oprettet i 1985 under navnet PE Døre & Porte.
  • Dengang producerede virksomheden fræsede porte i bl.a. ædeltræ.
  • I 2008 købte Henning Jensen virksomheden, som han i 2010 omdøbte til Arkas.
  • I april i år blev Arkas købt af investorgruppen Arkas Holding.
  • Michael Dommerbye tiltrådte som administrerende direktør 1. juli 2015

Skrevet den: 01. september 2015

bubble